gsb logo 2019
tsf logo 250
okulsporlarilogo
banner isbanknew
Okul Sporları’nda Ödüller Sahiplerini Buldu
toplu okul2016Çorum'da düzenlenen ve 68 ilden 476 sporcunun katılımıyla gerÁ§ekleÅŸen Okul Sporları Satranç Türkiye BirinciliÄŸi, 8 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 9 tur süren mücadele sonunda derece elde eden sporcular büyük bir coÅŸku içinde ödüllerine kavuÅŸtular.
 
Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından, Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ve Türkiye İş Bankasının destekleri ile organize edilen Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği, 8 Mayıs 2016 tarihinde Çorum Anitta Otel'de gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi.
 
4 Mayıs 2016 tarihinden beri Çorum'da gerçekleşen turnuvanın ödül töreni; Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Çorum Belediyesi Kültür Müdürü Mustafa Ercan, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş, As Başkan Halil Hilmi Darı, Yönetim Kurulu Üyeleri Kasım Yekeler, Mustafa İmamoğlu ve Hüseyin Uğur Özteke, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Genek Sekreteri M. Sedat Fırat, Okul Sporları Federasyon Temsilcisi Baki Aygün ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
 
Törende konuşma yapan Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Çorum'da gerçekleştirilen turnuva organizasyonu dolayısıyla Türkiye Satranç Federasyonu Yönetimine teşekkür etti ve derece elde eden sporcuları kutladı.
 
Çorum Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, satranca sporunun değerinin ve öneminin farkındalığıyla sunduğu destek için teşekkür eden TSF Başkanı Gülkız Tulay ise "Tarih boyunca birçok medeniyetin beşiği olmuş Çorum ilimizin ev sahipliğinde hayata geçirdiğimiz turnuvamızda güzel ülkemizin farklı illerinden gelerek bir hafta boyunca centilmence yapışan 476 sporcumuza teşekkür ediyor, derece elde edenleri kutluyorum." dedi.
 
Açılış konuşmalarının ardından, 68 ilden 476 sporcunun 6 kategoride yarıştığı turnuvada ilk dört dereceyi elde eden sporcular notebook, kupa, madalya ve başarı belgesi ile ödüllendirildiler.
 
Sıralama>> Genç Kızlar â€“ Genç Erkekler / Yıldız Kızlar â€“ Yıldız Erkekler / Küçük Kızlar â€“ Küçük Erkekler



acis konusmalari_okul2016
Ödül töreni açılış konuÅŸmalarnı Ã‡orum Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°l Müdürü HaÅŸim Eger ve TSF BaÅŸkanı Gülkız Tulay yaptı

fidan okul_2016
 BaÅŸkan Tulay'ın, Ã‡orum Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°l Müdürü HaÅŸim Eger ve Turnuva BaÅŸkahemi FA Ahmet Uçtu'ya fidan sertifikası sunumu

 kucukkiz
 Küçük Kızlar>> 1. Eylül Çelik 2. Müge Elma 3. Nimet Seray Ä°lkbahar 4. Esma DoÄŸa Duran

 kucukerkek
 Küçük Erkekler>>1. Enes Tanrıverdi 2. Ekin Barış Özenir 3. Emre Akın Kaptan 4. Kaan Kaptan Yıldırım

 yildizkiz
 Yıldız Kızlar>> 1. Uktenur Çatal 2. Hayrun Nisa Åžahin 3. Yarennaz Yorgun 4. Kübra Selenay Esti

 yildizerkek
 Yıldız Erkekler>> 1. Kayra Kamer 2. Umut Erdem Gündüz 3. Kaan Kalemler 4. Alp BuÄŸra Ãœnlü

 genckiz
 Genç Kızlar>> 1. Sinem ÇaÄŸla GündoÄŸan 2. Bengü Sena Ayan 3. Ä°pek Aslı Yassıbag 4. Poyraz Dursun

 gencerkek
 Genç Erkekler>> 1. Efe Mert Kılıç 2. Hüseyin Can AÄŸdelen 3. Deniz Can Temizkan 4. OÄŸuz Öner

 toplu okul2016





 

 


 
Turkish Chess Federation © 2014