gsb logo 2019
tsf logo 250
okulsporlarilogo
banner isbanknew
Sporcular Altıncı Turu Tamamladı
IMG 3084Okul Sporları Türkiye Birinciliğinde, 3 Haziran 2015 tarihinde oynanan müsabakaların ardından 6. Tur tamamlandı.Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı 6. tur sonunda puan durumu şöyle:
Genç Erkekler kategorisinde İstanbullu sporcu Bahadır Özen 5.5 puanla lider durumda bulunuyor. Bahadır’ı 5 puanla takip eden sporcular ise Kıvanç Karaoğlan, Faik Emre Yaver ve Oğuz Kağan Güven. Genç Kızlarda ise Bulut Evrim Aluç, Gizem Ayazmalı ve Sinem Çağla Gündoğan sahip oldukları 5 puanla zirveyi paylaşıyorlar.
 
Yıldız Erkekler kategorisinde Umut Erdem Gündüz 5.5 puanla lider durumdayken, onu 5 puanlı dört sporcu takip ediyor.  Yıldız Kızlarda ise WCM Ece Alkım Erece 5,5 puanla zirvedeki yerini bugün de korudu. İrem Şen ve Çiğdem Olur, sahip oldukları 5 puanla mücadeleyi sürdürüyorlar.
 
Küçük Erkekler kategorisinde mücadele eden 5.5 puanlı sporcu Kaan Küçüksarı bu tur sonunda zirveyi Emirhan Tarlabaşı ile paylaşıyor.  CM Ahmet Utku Üzümcü, Tuna Onat Nalbant ve Osman Orçun Keskin ise sahip oldukları 5 puanla bu sporcuları takip ediyor. Küçük Kızlarda ise Mersinli sporcu Sida Saim zirvedeki yerini kimseye kaptırmadan 6 tam puanla mücadeleye devam ediyor. Bursalı sporcu Şerife Ecenaz Ören ise Sida’yı 5 puanla takip ederek ikinci sırada yoluna devam ediyor.
 
Turnuvada yarın saat 10.30’da 7. ,16.30’da ise 8. tur müsabakaları oynanacak.
 
Turkish Chess Federation © 2014